BIZTOSÍTÁS

Miért kössön biztosítást?

Balesetek néha még a legprecízebb munkafolyamatokban is előfordulhatnak. Az általunk nyújtott biztosítás több, mint egy egyszerű CMR-, fuvarozó- vagy speditőr-felelősségbiztosítás. Ezek a biztosítások nem térítik azon árukárokat, amelyeket a speditőr vagy fuvarozó által elháríthatatlan esemény okozott (pl.: tűz, villámcsapás, közlekedési baleset idegen jármű hibájából stb.).

A BetaMoving a Schunk Group (https://www.schunck.de) speciális költöztetési biztosítását kínálja, ezen felül rendelkezünk általános felelősségbiztosítással is, ami a harmadik félnek okozott károkra nyújt fedezetet (például a bérelt ingatlanban a költözés során megkarcolt padlóra, levert falra stb.).

 

Shunck logó

 

Ha az általunk kínált biztosítást választja az Ön ingóságai valóban „háztól házig“ védve vannak, azaz fedezet alatt állnak a raktározás, vagy például a fel- és a lerakodás ideje alatt bekövetkezett káresemények is (pl.: egy CMR-biztosítás ezekre nem nyújt fedezetet).

A kár keletkezésében nem mérvadó a felelősség kérdése, csak az árukár ténye.

Fontos megjegyezni, hogy teljes körű biztosítást csak az általunk csomagolt ingóságokra tudunk nyújtani. Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.

Image