RELOKÁCIÓ

Teljes körű megoldást kínálunk ügyfeleink áttelepüléssel kapcsolatos igényeire. Relokációs partnerünk testreszabott megoldásokat kínál azon vállalatoknak, melyek magyarországi működésük során alkalmazottaik egy részét idetelepítik, és akár huzamosabb ideig itt foglalkoztatják.

 

Munkavállalás

A munkavállaláshoz szükséges engedélyezési eljárás függ a foglalkoztatni kívánt külföldi állampolgárságától, illetve egyéb körülményektől (pl. 2014. január 1.-től a keresőtevékenységet folytató 3. országbeli állampolgár esetében a munkavállalási engedély és a tartózkodási engedély ügyintézése úgynevezett összevont kérelmezési eljárásban történik). Ezek ismeretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

Munkavállalási engedély beszerzése
Munkaügyi bejelentés
Munkaszerződés készítése

Ügyintézésünk a következőket tartalmazza:

A szükséges dokumentumokat elkészítjük és benyújtjuk a hatóságokhoz, az ügyfélnek csak aláírnia kell.
A folyamatot nyomon követjük, az elkészült engedélyt eljuttatjuk a foglalkoztató céghez.
Az engedély lejárati idejét regisztráljuk a számítógépes monitoring rendszerünkbe, amely biztosítja, hogy az engedélyek lejárta előtt 3 hónappal figyelmeztessük arról ügyfeleinket.

Igény szerint elkészítjük a munkavállaló munkaszerződését.

 

 

Image
Image

 

Tartózkodás

A külföldi állampolgárságától, illetve státuszától függően más-más eljárás szükséges a tartózkodáshoz szükséges engedély beszerzéséhez (pl. 2014. január 1.-től a keresőtevékenységet folytató 3. országbeli állampolgár esetében a munkavállalási engedély és a tartózkodási engedély ügyintézése úgynevezett összevont kérelmezési eljárásban történik). A fennálló körülményeket és ügyfelünk érdekeit maximálisan figyelembe véve, és ezeket ügyvédünkkel egyeztetve az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

Tartózkodási engedély
Regisztrációs kártya
Állandó tartózkodási kártya
Vízum
Letelepedési engedély
Állampolgárság
Meghívólevél beszerzése

Ügyintézésünk a következőket foglalja magában:

A szükséges dokumentumokat összegyűjtjük, illetve elkészítjük.
A kérelmet ügyvédünk ellenőrzi, és amennyiben a kérelem Magyarországon nyújtják be, elkísérjük ügyfelünket. A folyamatot nyomon követjük, az elkészült engedélyt eljuttatjuk ügyfelünknek.
Az engedély lejárati idejét regisztráljuk a számítógépes monitoring rendszerünkbe, amely biztosítja, hogy az engedélyek lejárta előtt 3 hónappal figyelmeztessük arról ügyfeleinket.
Vízum-ügyintézés esetén vállaljuk a kérelem összeállítását, illetve ügyvéd általi átnézését.

Letelepedési és állampolgársági ügyekben a fennálló körülményeket figyelembe véve tanácsot adunk, valamint teljes körű ügyintézést biztosítunk