NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS

A BetaMoving olyan minőségi költöztetési szolgáltatásokat kínál, mikor az Ön személyes ingóságai légi, tengeri, közúti, vagy vasúti szállítási módban megérkeznek Magyarországra vagy elindulnak onnan.

A nemzetközi költöztető szövetségekkel való együttműködésnek köszönhetően szolgáltatásainkat világszerte biztosítjuk, elérve számos desztinációt Alaszkától a Himalájáig. Megszervezünk és lebonyolítunk teljes háztól házig történő költöztetést, amely természetesen magában foglalja a be- és kicsomagolást, a teljes fel- és lerakodást, szállítást, esetleges tranzit raktározást vagy vámkezelési procedúrát, mint ahogy a költöztetés befejeztével a felhasznált hulladék, csomagolóanyagok elszállításáról is gondoskodunk.

A BetaMoving a legkedvezőbb lehetőséget ajánlja, melynek alapja a szállítmány terjedelme és az Ön által elvárt időkeret. Természetesen javaslatot teszünk az általunk legoptimálisabbnak tartott szállítási módra is.

Minden nemzetközi költöztetésünk alkalmával kiváló minőségű csomagoló anyagok kerülnek felhasználásra, melyek megfelelő védelmet biztosítanak tengerentúli költöztetéskor is.

Kérje ingyenes, a költöztetést megelőző személyes felmérésünket és költöztetési ajánlatunkat (minden kötelezettség nélkül)!

Image