szolgáltatásaink

Háztól házig terjedő szolgáltatás-csomagokkal állunk ügyfeleink szolgálatára a világ bármely pontján.
A mai kornak és igényeknek megfelelő szállítóeszközökkel és sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk gondoskodik a kényelmes költözésről, legyen szó helyi vagy tengerentúlra átnyúló szolgáltatásokról.

Földön

Helyi és Európán belüli költözéseknél jellemzően közúton szállítjuk ingóságait, kizárólag zárt, dobozos teherautókkal.

Vízen

Kontinensen átnyúló nagyobb szállítmányok esetében a tengeri szállítás a leghatékonyabb megoldás, legyen szó gyűjtő vagy teljes konténeres szállítmányokról.

Levegőben

Kisebb szállítmányok esetében és ha fontos a gyorsaság, a légi szállítás a legkézenfekvőbb megoldás.

Nemzetközi költöztetés

A BetaMoving olyan minőségi költöztetési szolgáltatásokat kínál, mikor is az Ön személyes ingóságai légi, tengeri, közúti, vagy vasúti szállítási módban megérkeznek Magyarországra vagy elindulnak onnan.

 

Image
Image

Belföldi költöztetés

Ha Ön a BetaMoving minőségi költöztetési szolgáltatásait választja, garantáltan nem kell idegeskednie költözése miatt. Felkészült és szakmailag tökéletesen képzett csapatunk a költöztetési szolgáltatások teljes körét nyújtja Önnek, melyek segítségével bármilyen háztól házig tartó költöztetési folyamatot le tudunk bonyolítani.

 

Irodaköltöztetés

A BetaMoving munkatársai birtokában vagyunk azon szakmai tapasztalatnak és tudásnak, mely segítségével biztonsággal kezelni tudjuk az Ön iroda költöztetése alatt felmerülő összes szituációt.
Magas színvonalú szolgáltatásunk és rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék az iroda átköltöztetési idejére eső munkatevékenység leállását. 

Image
Image

Relokáció

Teljes körű megoldást kínálunk ügyfeleink áttelepüléssel kapcsolatos igényeire. Relokációs partnerünk testreszabott megoldásokat kínál azon vállalatoknak, melyek magyarországi működésük során alkalmazottaik egy részét idetelepítik, és akár huzamosabb ideig itt foglalkoztatják.

Raktározás

Sok lehetséges okot ismerünk, amiért szükség lehet ingóságaink biztonságos helyen való raktározására. Íme néhány opció, mikor a raktározás tűnik a legjobb megoldásnak.

Image

Egyéb szolgáltatásaink

Egy költözéshez sok más szolgáltatás kapcsolódhat. Az alábbiak közül mindegyikkel készséggel állunk rendelkezésére.

Szakipari munkák

 

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!